Underhållning för barn

Vuxna tycker det är roligt att segla och snacka under tiden men barn kan ibland bli uttråkade under en längre seglats. Då är det bra att ha med sig lite underhållning för dom.

Beroende på barnens ålder kan man ha med sig målarböcker och pysselböcker. Dessa kan de barnen underhållning i timmar. Om de är lite äldre brukar ett Nintendo Switch eller liknande fungera bra. En del barn kanske vill ta med sig en laptop med spel och filmer vilken kan vara en bra ide. Se bara till så att de inte använder upp båtens batterier eller att laptoppen är i risk av att bli våt. Här kommer lite flertips så du och din familj kan ha det riktigt trevligt.

Fiska och bada är saker man kan göra när ni har ankrat under dagen. Se till att ha både metspön och ett haspelspön med er så kan flera barn och vuxna fiska samtidigt, om barnen vill bada ska ni ha dom under uppsikt hela tiden och om de inte kan simma är det bra om de använder armpuffar eller liknande.

När ni ska laga mat kan barnen vara med och hjälpa till så känner de att de känner att de kan välja lite vad det blir till lunch eller middag.

Author

root@localhost.localhost